Lil Nas X: Ποζάρει ετοιμόγεννος αναμένοντας την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ [pics]


O Lil Nas X, ο Αμερικανός ράπερ που πρόσφατα παρουσίασε τα παπούτσια του Σατανά προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια, αναμένει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.
Φορώντας ένα στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά και μια ολόλευκη ρόμπα που μοιάζει με νυφικό, ποζάρει γονατιστός δίπλα σε μία πισίνα, κρατώντας μια ανθοδέσμη μπροστά στην φουσκωμένη του κοιλιά.
Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στο περιοδικό People, ο ράπερ εμπνεύστηκε την ιδέα για την φωτογράφιση από το τραγούδι “Dolla Sign Slime”, που περιλαμβάνεται στον νέο του δίσκο, «Montero», ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτέμβρη.
«Θεέ μου, πόσο καταπληκτικό είναι αυτό, είπα» ανέφερε ο Lil Nas X στο περιοδικό για την ιδέα της εγκυμοσύνης στη φωτογράφιση.
Έτσι, αφού συζήτησε με τον στυλίστα του σχετικά, οι δυο τους συμφώνησαν πως το νέο άλμπουμ είναι παιδί του ράπερ, οπότε η έδεσε η ιδέα να ποζάρει ως ετοιμόγεννος δημιουργός.
Ο τραγουδιστής δήλωσε ακόμα για το νέο του άλμπουμ πως «είμαι ο πατέρα και η μητέρα του. Αλλά υποθέτω ότι και οι παραγωγοί που το δούλεψαν είναι κι αυτοί σαν μπαμπάδες ή ίσως θείοι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONTERO (@lilnasx)

Το Montero δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown. Η δημιουργία του, είπε ο Lil Nas X στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ήταν «θεραπευτική».

«Έχω αλλάξει με πολλούς τρόπους», δήλωσε. «Έχω αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζω πολλές καταστάσεις, τον τρόπο που διαχειρίζομαι τη θλίψη και το θυμό μου και απλά καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να αντιδράσω στα συναισθήματα με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν μπορώ να επιλέξω πώς νιώθω, αλλά μπορώ να επιλέξω πώς θα αντιδράσω. Έχω μάθει να αφήνω τα σχόλια των ανθρώπων να κυλούν πίσω μου».
Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάρτη, ο ράπερ Lil Nas X είχε και πάλι προκαλέσει αντιδράσεις με την κυκλοφορία ενός τροποποιημένου ζευγαριού αθλητικών παπουτσιών γνωστής φίρμας, που περιείχαν σταγόνες ανθρώπινου αίματος στην αερόσολα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ