Φωτιά ΤΩΡΑ στον Βύρωνα


Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου μετά τις 10 στην περιοχή του Βύρωνα – Ανάστατοι οι κάτοικοι της Αττικής

Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το Σάββατο στην περιοχή του Βύρωνα, δίπλα στο Θέατρο Βράχων, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να φτάνει άμεσα στο σημείο.

Η εικόνα της πυρκαγιάς στον ΒύρωναΕλενη Πιερροπουλου / Πυρκαγιά Ενημέρωση /Facebook

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής η φωτιά έκαιγε σε υπαίθριο χώρο. Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη έφτασε από την πρώτη στιγμή στον Βύρωνα και έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Φωτιά και στον Ελαιώνα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07.00 το πρωί σε υπαίθριο χώρο στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από ξερά χόρτα, αλλά επεκτάθηκε σε σκουπίδια και πλαστικά που είναι πεταμένα στην περιοχή.

Στην περιοχή υπάρχουν κτήρια πρακτορείων και αποθήκες, οι οποίες όμως δεν διέτρεξαν κίνδυνο. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι έχουν περιορίσει την πυρκαγιά και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ορφέως, από το ύψος της οδού Αγίας Άννης έως την οδό Δημαράκη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ