Mελάνια Τράμπ: Γιατί η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν θέλει να επανεκλεγεί ο σύζυγός της


Όλα δείχνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήθελε να επιστρέψει στη δημόσια ζωή το 2024, η σύζυγός του ωστόσο θέλει πάση θυσία να παραμείνει εκτός δημοσιότητας.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν ενδιαφέρεται σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές. Η Μελάνια Τραμπ, ίσως η πιο χαμηλών τόνων πρώτη κυρία στη σύγχρονη ιστορία, αποχωρεί όλο και περισσότερο από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που αποχώρησε από την Ουάσιγκτον τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκε δημόσια μόλις μία φορά, τον Ιούλιο όταν οι φωτογράφοι την συνέλαβαν να φεύγει από τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, συνοδευόμενη από τον γιο της. Εκτός αυτού, με εξαίρεση μερικές αναρτήσεις στο Instagram από περαστικούς που έτυχε να την δουν στην τραπεζαρία στο γκολφ κλαμπ του συζύγου της, η αινιγματική κυρία Τραμπ…λάμπει διά της απουσίας της.

O Τραμπ και η Μελάνια σε εκδήλωση του Time το 2016Α.Ρ

Τον περασμένο μήνα επέστρεψε από την καλοκαιρινή της διαμονή στο Νιου Τζέρσεϊ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, όπου οι φίλοι της λένε ότι θα παραμείνει καθώς ο Μπάρον θα φοιτά σε ιδιωτικό λύκειο.

Η αδιαφορία της Μελάνια Τραμπ για τη δημόσια ζωή είναι τόσο βαθιά, ώστε πλέον εξομολογείται σε πολλούς φίλους της ότι όχι μόνο δεν σκοπεύει να ενισχύσει τις διογκωμένες πολιτικές φιλοδοξίες του συζύγου της, αλλά δεν έχει καμία επιθυμία για αλλαγή σκυτάλης στο Λευκό Οίκο. «Δεν θέλει να ξαναγίνει πρώτη κυρία», είπε ένας από τους ανθρώπους από το περιβάλλον της στο CNN. «Για εκείνη, ήταν ένα κεφάλαιο – και τελείωσε, και αυτό είναι».

Θεωρεί τη συνεχιζόμενη επιρροή του συζύγου της στους κόλπους του Ρεπουμπλικανών ως δική του υπόθεση, στην οποία δεν έχει καμία ανάμιξη. «Δεν πρόκειται να τη δείτε σε συλλαλητήρια ή εκστρατείες, ακόμα κι αν εκείνος επισήμως δηλώσει ότι θα θέσει ξανά υποψηφιότητα», λέει άλλος άτομο ενήμερο για την απροθυμία της να στηρίξει τον πρώην πρόεδρο.

«Τη θέση της θα πάρουν η Λάρα (Τραμπ, η σύζυγος του γιου του Τραμπ, Έρικ) ή η (Κίμπερλι) Γκιλφόιλ (η φίλη του μεγαλύτερου γιου του Τραμπ, Ντον). Παροτρύνουν εξίσουν τον Τραμπ να θέσει ξανά υποψηφιότητα. Η Μελάνια δεν το κάνει». Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ δεν απάντησε στο αίτημα του CNN για σχόλιο.

Η απάντηση «όχι» όταν το επιτελείο Τραμπ ζητούσε από την πρώην πρώτη κυρία να εμφανιστεί σε εκδηλώσεις ήταν σχεδόν μόνιμη. «Απλώς σταματήσαμε να τη ρωτάμε», είπε ένας πρώην συνεργάτης του. Κουρασμένη από την υπερβολική δημοσιότητα και την κάλυψη στον Τύπο, η Μελάνια Τραμπ συμμετείχε σε λιγότερες από πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και σε καμία συνέντευξη στα έντυπα ΜΜΕ όταν ήταν πρώτη κυρία.

Η απουσία της Μελάνια Τραμπ από το πλευρό του συζύγου της στις συγκεντρώσεις και τις ομιλίες που δίνει μετά την αποχώρησή του – οι περισσότερες για να στηρίξει ένα Ρεπουμπλικανό υποψήφιο ή να καυτηριάσει όσους του αντιτάχθηκαν, ενώ επαναλαμβάνει μύθους ότι έχασε άδικα τις προεδρικές εκλογές- δεν φαίνεται να απασχολεί τους υποστηρικτές του.

Ενώ η Λόρα Μπους ήταν αποτελεσματική στη συγκέντρωση χρημάτων και την κινητοποίηση γυναικών στην προεκλογική εκστρατεία, και η Μισέλ Ομπάμα αντικαθιστούσε επάξια το σύζυγό της στις δημόσιες ομιλίες, η Μελάνια Τραμπ είναι τόσο καλή στο να μην είναι εκεί που η απουσία της…έχει κανονικοποιηθεί.

Η ζωή της Μελάνια Τραμπ εξακολουθεί να είναι ιδιωτική, περισσότερο από ό, τι δικαιολογεί η φύση του ρόλου της στην Ουάσινγκτον. «Έτσι της αρέσει. Όσο περισσότερο μπορεί να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο το καλύτερο», δήλωσαν άτομα που γνωρίζουν το ζεύγος Τραμπ εδώ και χρόνια.

«Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Θέλω να πω, αν κάθε άτομο στον κόσμο παρακολουθούσε κάθε σας κίνηση για τέσσερα ή πέντε χρόνια, και αυτό δεν ήταν άνετο για εσάς – απλά φανταστείτε πόσο δυσάρεστο θα ήταν αυτό», γράφει το CNN

Τον Φεβρουάριο εγκαινίασε το γραφείο της, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή λειτουργεί από το Παλμ Μπιτς με προσωπικό δύο έως τρεις υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Η επίσημη ανακοίνωση έλεγε “Η κυρία Μελάνια Τραμπ ανακοινώνει το άνοιγμα του επίσημου γραφείου της. Ακολουθήστε αυτόν τον λογαριασμό για ειδήσεις και ενημερώσεις».

Έκτοτε, ο λογαριασμός γέμισε με ευχαριστίες και αναπολήσεις, χωρίς ανακοινώσεις για τρέχοντες στόχους πρωτοβουλίας, πολιτικές, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ομιλίες ή δημόσιες εμφανίσεις.

Με πληροφορίες απο CNN

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ