Ράλι Ακρόπολις: Σύσκεψη στο υπ. Προστασίας του Πολίτη – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη


Μέτρα ενόψει της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Τροχαία

Σύσκεψη για το Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιείται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, στην οποία συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη σύσκεψη συζητούνται τα μέτρα που θα πάρει η Τροχαία, καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, δεδομένου ότι το ράλι ξεκινάει από την Ακρόπολη και τα αυτοκίνητα θα κινηθούν στο Σύνταγμα. Για το λόγο αυτό θα είναι κλειστό όλο το κέντρο από τις 11 το πρωί της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Οι διακοπές κυκλοφορίας και τα μέτρα θα ανακοινωθούν αναλυτικά από την Τροχαία.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος θα συνθέσουν τη μήκους 0,98 χλμ. πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, COSMOTE 5G Athens Stage, από όπου στις 18:08 θα ακουστεί και ο πρώτος αγωνιστικός ήχος του Rally Acropolis!

Ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Β. Αμαλίας, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα περάσουν εμπρός από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και, στρίβοντας διαδοχικά αριστερά, θα τερματίσουν επί της οδού Γεωργίου Α’, έχοντας κυκλώσει την Πλατεία Συντάγματος.

Δείτε τον χάρτη με την διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ