Αυστραλία: Η αστυνομία διέσωσε 3χρονο αγοράκι που έμεινε 4 μέρες στην ύπαιθρο


Ένα τρίχρονο αγοράκι που αγνοούνταν από την Παρασκευή (03/09) εντοπίστηκε από την αστυνομία, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του στην Αυστραλία

Ο τριών ετών Άντονι Ελφαλάκ, εντοπίστηκε από ελικόπτερο της αστυνομίας στην ύπαιθρο κοντά στο σπίτι του στη Νέα Νότια Ουαλία. Το μικρό αγόρι βρέθηκε να πίνει νερό σε ένα ρυάκι, σχεδόν 500 μέτρα από το οικογενειακό κτήμα.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αγόρι είχε πάνω του μερικές γρατζουνιές και τα ρούχα του ήταν βρεγμένα. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία του.

Ο μικρός που πάσχει απο αυτισμό, έφυγε από το σπίτι του την Παρασκευή, όταν και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του. Περίπου 100 αξιωματικοί μαζί με εθελοντές ξεκίνησαν έρευνα στην περιοχή γύρω από το κτήμα της οικογένειας.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία πως τον αναζητούσαν συνεχώς αυτές τις τέσσερις μέρες. «Τον τσίμπησαν τα μυρμήγκια, είχε σκοντάψει και στο έδαφος, αλλά είναι ζωντανός. Είναι ζωντανός», σχολίασε ο πατέρας.

Την ευχάριστη είδηση σχολίασε και ο πρωθυπουργός της χώρας, Σκοτ Μόρισον γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: “Χαίρομαι που ακούω ότι είναι ασφαλής. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο τραυματική εμπειρία ήταν για τον Άντονι Ελφαλάκ και τους γονείς του».

Οι γονείς του, ανέφεραν πως δεν είναι ακόμα σαφές το πως έφυγε το παιδί ή γιατί έφυγε και ότι αρχικά φοβήθηκαν ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Το πρωί της Παρασκευής, έπαιζε όπως συνήθως με τα αδέρφια του.
Σε ένα στιγμιότυπο που διαδόθηκε από την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, οι διασώστες ακούγονται να λένε «Έχω το αγόρι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ