Βορίδης: Εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα η υπουργοποίηση Στυλιανίδη


Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε εξαιρετική επιλογή τον Χρήστο Στυλιανίδη για την θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

«Εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα και εξαιρετικού ανθρώπου», χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να τοποθετήσει υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας τον Χρήστο Στυλιανίδη, πρώην επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αρμόδιο για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

«Παρότι δεν σχολιάζω τις επιλογές του πρωθυπουργού ποτέ και για κανέναν, θα κάνω μια εξαίρεση για τον Χρήστο Στυλιανίδη. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Προστασίας του Πολίτη είναι μια εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα και εξαιρετικού ανθρώπου για την Ελλάδα και την Κύπρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης στη Βουλή.

Όπως είπε ο κ. Βορίδης, γνώριζε προσωπικά και είχε συνεργαστεί με τον κ. Στυλιανίδη και με την ιδιότητα που είχε του βουλευτή, αλλά και του Ευρωπαίου επιτρόπου σε πολλά ζητήματα κρίσης.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω, για την όποια αξία έχει η γνώμη μου, για την αξία του ανθρώπου.

Και δεν διανοούμαι τυχόν κριτική ότι δεν είναι Έλληνας και ότι ενώ ο πρωθυπουργός ανοίγει το πλαίσιο των επιλογών στον μείζονα ελληνισμό, θα έρθει κάποιος ως κριτική στο πρόσωπο του κ. Στυλιανίδη να πει δεν είναι Έλληνας», υπογράμμισε ο κ. Βορίδης.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε φασιστοκωλοπαιδο, που για να εισαι αρεστος στη ΝΤΠ εχεις ξεσκιστει στις πιπες,πώς θα τον πολιτογραφησεις;Σαν προδοτη του Κυπριακου λαου;Τι εκανε για την Ελλαδα;Επειδη αγαπησε τον Σημιτη;Και ποσος χρονος χρειαζεται ,μετα την πολιτογραφηση,να γινει υπουργος;Ουτε η χουντα,ρε βοθρολυμμα,δεν εκανε τετοιες παρανομιες.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ