Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν: Ζητούν συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ – Έκπληκτοι στο Παλάτι


Σε μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους βοηθούς της βασίλισσας Ελισάβετ, προχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι έχει ζητήσει μια «συνάντηση κορυφής» με τη βασίλισσα και ελπίζουν να δεχθεί η Ελισάβετ να γίνει η βάπτιση της Λίλιμπετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun. Η επίσκεψη θα ήταν η πρώτη επιστροφή της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, η πηγή ανέφερε στην The Sun πως καμία συνάντηση δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη και πως το αίτημά τους άφησε άφωνους τους βασιλικούς βοηθούς, δεδομένης της εκρηκτικής συνέντευξης του ζευγαριού νωρίτερα φέτος στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η πηγή είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν αυτή την προσφορά, αλλά πολλοί σοκαρίστηκαν με το θράσος τους. Μπορεί να θέλουν πραγματικά να δουν την βασίλισσα, αλλά είναι σοκαριστικό μετά από όσα της έκαναν φέτος».

Εν τω μεταξύ, η δημοτικότητα των Σάσεξ στη Βρετανία έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, όπως αποκάλυψε μια δημοσκόπηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ