Μάριος Θεμιστοκλέους: Στις 14/9 ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού εμβολιασμού ανοσοκατασταλμένων


Στις 14 Σεπτέμβρη ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους ανοσοκατασταλμένοι, επεσήμανε ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοιού στην χώρα.

Ακολούθως, ο κος Θεμιστοκλέους ανέπτυξε το επιχειρησιακό σχεδιο για την χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου κατά της covid-19.

Όπως είπε, οι ανοσοκατεσταλμένοι, είναι η πρώτη κατηγορία που θα εμβολιαστεί με την τρίτη δόση και αφορά 285.000 πολίτες.

Ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας ανέφετε χαρακτηριστικά ότι, σε σχέση με την αναμνηστική δόση ξεκινάμε με ανοσοκατασταλμένους και η πλατφόρμα ραντεβού ανοίγει την Τρίτη 14 Σεπτέμβρη.

Σημειώνεται ότι η ομάδα την οποία αφορά το προαναφερθέν, θα λάβει υπενθυμιστικό μήνυμα μια μέρα πριν προκειμένου να προσέλθει την επόμενη στο ραντεβού της.

Μεταξύ άλλων, ο κος Θεμιστοκέους ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 74.000 έφηβοι και 36.500 παιδιά και προσέθεσε ότι οι διαδικασίες αναφορικά με την αναμνηστική δόση για τις υπόλοιπες κατηγορίες πληθυσμού θα προχωρήσουν εν συνεχεία.

Ακολουθεί βίντεο με την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ