Γεωργιάδης για εμβολιασμό Πολάκη: Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε


Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την είδηση εμβολιασμού του Παύλου Πολάκη.

O υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε το γεγονός ότι εμβολιάστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

«Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης….όταν έσφιξε η υπόθεση άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα το έκανε εάν πίστευε ότι θα βλάψει την υγεία του…» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: Ελπίζουμε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο εμβολιασμένος «αντιεμβολιαστής» Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών.

Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».

Παύλος Πολάκης: «Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός» – Γιατί έκανα το εμβόλιο

«Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός ότι δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών», δηλώνει ο Παύλος Πολάκης, εξηγώντας γιατί έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Στον απόηχο της συνέντευξης Τσίπρα στο Open, όπου αποκάλυψε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τελικά το εμβόλιο, ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει, ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο.

«Από την πρώτη στιγμή δέχομαι επιθέσεις ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης», λέει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξη του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα.

Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό οπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγειας τα τελευταία χρόνια.

-Είμαι ενεργός γιατρος και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επομενους μήνες.

-Κανοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επομενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν οπως φαίνεται από τις εξετασεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)

-Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαρειά νόσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της ταξης του 43% οπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού)

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ

Από την πρώτη στιγμή δέχομαι επιθέσεις ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημίαμε τους 14.000 νεκρούς ,τους 9.000 εκτός ΜΕΘ, με τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ ,την απουσία τεστ και πρωτοβαθμιας ,τα ΜΗ μέτρα σε μέσα μαζικης μεταφορας και εργασιακους χώρους ΚΑΙ

ΒΕΒΑΙΑ τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ των Μονοκλωνικών αντισωμάτων που θα ΕΣΩΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο. Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση.,ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, με την εξέλιξη της πανδημιας παγκοσμιως και στη χώρα μας!

Υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι ΣΘΕΝΑΡΑ την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ , που η κυβέρνηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!

Αντίθετα με πρόσχημα την πανδημία και τον εμβολιασμό ανοίγει τις πόρτες των νοσοκομείων στα τρωκτικά του ιδιωτικού τομεα

Ισχυρίστηκα επίσης ότι η αναστολή εργασίας είναι μέτρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ, που εξοντώνει τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και αποδυναμώνει τα νοσοκομεία της χώρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως)

ΤΩΡΑ, χωρίς τον κίνδυνο της σπέκουλας των πολιτικών αντιπάλων, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως θα υπερασπίζομαι με μεγαλύτερο πάθος αυτές τις απόψεις.

…ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ… όσα λεφτά και αν ρίξετε για να πετάνε λάσπη τα ΜΜΕ σας…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ