Βραζιλία: Τραγικός θάνατος για 12χρονο – Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ πετούσε τον χαρταετό του


Θλίψη έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος ενός 12χρονου αγοριού ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ πετούσε χαρταετό

Τραγωδία στη Βραζιλία με ένα παιδί 12 ετών να χάνει τη ζωή του όταν ο χαρταετός που πετούσε ακούμπησε σε καλώδιο υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία. Τον Adrian Chaves Lamin βρήκε, μάλιστα, νεκρό στο χωράφι που έπαιζε ο πατέρας του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στην πόλη Γκουαρανέσια της Βραζιλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 12χρονος είχε πάει σε ένα χωράφι να παίξει με έναν αυτοσχέδιο χαρταετό κατασκευασμένο με σύρμα.

Ο άτυχος Adrian Chaves LaminSun

Ο θάνατος του άτυχου αγοριού αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα αδέρφια του δεν τον βρήκε στο σπίτι. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε και ο πατέρας του 12χρονου ο οποίος ξεκίνησε, επίσης, να ψάχνει το παιδί μαζί με τα αδέρφια του.

Λίγη ώρα αργότερα ήταν εκείνος που εντόπισε το άψυχο κορμί του παιδιού του. Σύμφωνα με την Correio Sudoeste ο πατέρας του 12χρονου διαπίστωσε ότι το σώμα του παιδιού του ήταν καμένο και είχε τραύματα στα χέρια και τα πόδια. Αν και στην περιοχή έφτασαν γρήγορα οι διασώστες, εντούτοις δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατο του αγοριού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το δυστύχημα με τον χαρταετό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί εκείνης της ημέρας καθώς την ίδια ώρα προκλήθηκε και διακοπή ρεύματος η οποία εκτιμάται ότι οφείλεται στο τραγικό περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του 12χρονου αγοριού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ