Οργασμός γυναίκα προσποίηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται συχνά οργασμό

Οργασμός γυναίκα προσποίηση: Oι ανθρώπινες σχέσεις είναι σύνθετες και υπάρχουν σίγουρα και άλλοι λόγοι που οι γυναίκες, κατά κύριο λόγο, υποκρίνονται έναν ψεύτικο οργασμό. Συνήθως το κάνουν για να διατηρήσουν την ομαλότητα στη σχέση. Όχι μόνο αυτές, αλλά και οι άνδρες που κάποιες φορές ψεύδονται για να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Σημειωτέον, είναι πιθανό ότι οι άνδρες να έχουν παρόμοια κίνητρα με τις γυναίκες, παρότι δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες να κρυφτούν. 9Ο Peter Jonason, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Western Sydney στην Αυστραλία, αποφάσισε να διερευνήσει το γιατί οι άνθρωποι προσποιούνται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, υποκρινόμενοι απόλαυση, πάθος, ένταση και, κυρίως, οργασμό. Το δείγμα των 650 εθελοντών που έλαβε μέρος στην έρευνά του είχε να διαλέξει μέσα από έναν εξαντλητικό κατάλογο 37 πιθανών λόγων που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Οι απαντήσεις τους συγκεντρώθηκαν σε πέντε ομάδες και ιδού οι πέντε κυριότεροι λόγοι που κάποιος προσποιείται οργασμό.

Ο πιο συχνός λόγος για τον οποίο μια γυναίκα προσποιείται οργασμό είναι για να πείσει τον σύντροφό της ότι έχει κάνει καλή δουλειά και ότι την έχει ικανοποιήσει. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι η σχέση είναι καλά εδραιωμένη και ότι οι δύο σύντροφοι παίρνουν και δίνουν ευχαρίστηση.

Ο δεύτερος πιο δημοφιλής λόγος είναι η σεξουαλική πλήξη. Όταν το σεξ είναι βαρετό κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν να συνεχίσουν μετά από μερικά λεπτά, οπότε με την εκφώνηση ενός επιφωνήματος οργασμού ξεμπερδεύουν.

Λόγος τρίτος: Για να αυξήσουν την απόλαυση. Η στιγμή που ο άντρας φέρνει σε οργασμό τη γυναίκα, είναι αρκετά ξεσηκωτική για το ανδρικό μυαλό και συνήθως ανεβάζει το πάθος και την ένταση, την οποία μπορεί να εισπράξει άμεσα η σύντροφος. Αυτού του είδους η διέγερση που σχετίζεται με τον υποκρινόμενο οργασμό λειτουργεί και για τη γυναίκα, και βασίζεται στην ιδέα πως αν ενεργήσεις όπως όταν σου συμβαίνει κάτι, μερικές φορές, ίσως όντως σου συμβεί.

Ο τέταρτος λόγος είναι για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες μιας απογοητευτικής συνεύρεσης. Όταν λοιπόν η χημεία του ζευγαριού δεν ήταν η δέουσα, η διαβεβαίωση περί ολοκλήρωσης θα απέφερε τουλάχιστον το όφελος της ειρήνευσης και μιας αγκαλιάς μετά.

Ο πέμπτος και τελευταίος λόγος είναι η προσπάθεια εξαπάτησης του συντρόφου τους. Αν σχεδιάζουν να εξαπατήσουν τον σύντροφό τους, ποιος καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσουν την υποψία τους από το να τον πείσουν ότι εκπληρώνει στο ακέραιο τις σεξουαλικές υποχρεώσεις του και ότι η σχέση εξακολουθεί να έχει τη γνωστή σπίθα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here