Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (08/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (08/09)

Η απόφαση για συμμετοχή των παιδιάτρων στην προσπάθεια για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών ηλικίας 12-17 ετών ως το επόμενο μέτρο για την προσπάθεια δημιουργίας του τείχους ανοσίας ενόψει της λειτουργίας των σχολείων από την προσεχή Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σήμερα Τετάρτη (08/09).

Ψηλά στα πρωτοσέλιδα και η «μάχη» των νοικοκυριών με τις αυξήσεις και τις ανατιμήσεις προϊόντων – από τον καφέ και το ψωμί μέχρι το ηλεκτρικό ρεύμα – καθώς η κυβέρνηση αναζητά τρόπους να αντιμετωπίσει το «ηλεκτροσόκ» στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Στα πρωτοσέλιδα και ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Μίκη Θεοδωράκη σήμερα στην Αθήνα και την Πέμπτη στα Χανιά καθώς ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης θα ταφεί στον Γαλατά, όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στην καλή επίδοση της ελληνικής οικονομίας το δεύτερο τρίμηνο του 2021 ενόψει και των ανακοινώσεων Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την νέα κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, τη δίκη στη Γαλλία για την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν αλλά και την αποχαιρετιστήρια ομιλία της Μέρκελ στη γερμανική Βουλή.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (08/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ