Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (09/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (09/09)

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Μίκη Θεοδωράκη στην Αθήνα, οι συγκινητικοί λόγοι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Δημήτρη Κουτσούμπα αλλά και το ύστατο χαίρε που θα απευθύνουν σήμερα όλοι οι Έλληνες από την Κρήτη στον μεγάλο μουσουργό κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σήμερα Πέμπτη (09/09).

Στα πρωτοσέλιδα και η συνδυασμένη έρευνα που πραγματοποιούν οι αρχές μπροστά στο «κύμα» καταγγελιών και αποκαλύψεων για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας μετά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Παραμένουν οι αναφορές στα πρωτοσέλιδα για τις αυξήσεις και τις ανατιμήσεις που βάζουν φωτιά στο καλάθι της νοικοκυράς καθώς όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ για τα μέτρα ανακούφισης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στην Ελλάδα με την έναρξή του να πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας όπου θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στα πρωτοσέλιδα και το χρονοδιάγραμμα της πληρωμής των αναδρομικών στους συνταξιούχους που αποκάλυψε ο Κωστής Χατζηδάκης αλλά και η νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Σουηδίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (09/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ