Big Brother spoiler (9/9): H Ανχελίτα ρωτά ανοιχτά την Ευδοκία αν έχει αισθήματα για τον Παναγιώτη [trailer]


Έφτασε η ώρα για τους παίκτες του Big Brother να ψηφίσουν τον συγκάτοικο που θέλουν να αποχωρήσει από το σπίτι αυτή την εβδομάδα.

Ποιους τρεις υποψήφιους θα αναδείξει η ψηφοφορία; Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και σε ορισμένες περιπτώσεις απρόσμενες…

Η Μαίρη εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά του Steve και του Παναγιώτη.

Η Ανχελίτα ζητάει από την Ευδοκία να μιλήσουν και τη ρωτάει ανοιχτά εάν έχει αισθήματα για τον Παναγιώτη.

Όπως φαίνεται η Ευδοκία έχει ανοίξει αρκετά μέτωπα μέσα στο σπίτι του Big Brother…

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Μεγάλου Αδελφού:

Big Brother: Γιατί κάποιοι μιλούν για έναν νέο έρωτα – Ο θαυμασμός και οι συμπάθειες μεταξύ παικτών στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού – Τι έχουμε δει ως τώρα

Σε χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τον Στηβ να εξομολογείται στην Ανχελίτα πως του αρέσει η Σύλια, εκείνη ωστόσο είναι σε σχέση. Μέρες τώρα έχουμε ακούσει τον Παναγιώτη Πέτσα να εκφράζει το ενδιαφέρον του προς την Ανχελίτα, ενώ τους έχουμε δει σε διάφορα παιχνιδάκια μεταξύ τους.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο γίνεται λόγος για πειράγματα μεταξύ τους που ίσως να δείχνουν την αρχή ενός πρώτου έρωτα στο παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης (7/9) οι δύο παίκτες κοιμήθηκαν μαζί.

Όσο για την Σύλια, εκείνη ξεκαθάρισε on air ότι θα πρέπει να αλλάξει πλέον συμπεριφορά απέναντι στον Στηβ, καθώς για εκείνη η επαφή τους ως τώρα ήταν μόνο φιλική, ενώ εκείνος μάλλον έχει δεύτερες σκέψεις.

Μάλιστα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, είδαμε την Σύλια να πλησιάζει τον Στηβ εξηγώντας του ότι η ίδια δεν νιώθει άνετα με όσα έχουν εκτυλιχθεί μεταξύ τους, και οι δύο παίκτες τελικά κατέληξαν στο ότι πρέπει μαζί ότι να το διαχειριστούν, προκειμένου να μην είναι άβολη η συμβίωσή τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ