Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (10/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (10/09)

Τα νέα κίνητρα που εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους παιδιά και τους εφήβους να εμβολιαστούν για τον κορονοϊο και τα οποία αναμένεται να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σήμερα Παρασκευή (10/09).

Στα πρωτοσέλιδα και το ύστατο χαίρε στον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος από το μεσημέρι της Πέμπτης βρίσκεται στην αγκαλιά της κρητικής γης μετά τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά την υποδοχή της σορού του στη Σούδα, στο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Χανίων αλλά και στην κηδεία του και την ταφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Γαλατά.

Στις πρώτες σελίδες και η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στην Ελλάδα και η εντυπωσιακή έναρξή του στην πλατεία Συντάγματος με μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας.

Στα πρωτοσέλιδα και η ανησυχία για το κύμα ακρίβειας που ήδη καταγράφεται στην αγορά και έχει επηρεάσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις με το βλέμμα στραμμένο στη ΔΕΘ και τα όσα θα πει το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (10/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ