Πρώην παίκτρια ριάλιτι: Η «πούδρα» ήταν αξίας άνω των 300.000 ευρώ


Από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε ότι η κοκαΐνη είναι της κατηγορίας που χαρακτηρίζεται ως «πούδρα» και πρόκειται για υψηλής καθαρότητας

Αξία τουλάχιστον 300.000 ευρώ υπολογίζουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ότι είχε η κοκαΐνη που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στη Νέα Σμύρνη, στην κατοχή του συντρόφου της παίκτριας ριάλιτι.

Από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε ότι η κοκαΐνη είναι της κατηγορίας που χαρακτηρίζεται ως «πούδρα». Πρόκειται για κοκαΐνη υψηλής καθαρότητας. Ωστόσο, ο εργαστηριακός έλεγχος θα συνεχιστεί. Η κοκαΐνη εάν πωλούνταν γραμμάριο γραμμάριο, τότε η αξίας της μπορεί να άγγιζε και τις 350.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια. Η 28χρονη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη στο σπίτι όπου συζούσε με το σύντροφό της στο Παγκράτι. Ο σύντροφός της συνελήφθη πεζός με τη βαλίτσα στα χέρια στη Νέα Σμύρνη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι λάμβανε αυστηρά μέτρα αντιπαρακολούθησης. «Εκτιμάμε ότι είναι έμπειρος στη διακίνηση. Πρόσεχε τις κινήσεις του, κοιτούσε διαρκώς δεξιά και αριστερά εάν τον παρακολουθούν», αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Η κοκαΐνη εκτιμάται ότι θα «έσπαγε» σε παρτίδες και θα διακινούνταν στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

«Η ποσότητα που κατασχέθηκε είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι πιθανό να την είχαν στην κατοχή τους πρόσωπα που είναι τυχαία», προσθέτει αστυνομική πηγή. Σημειώνεται ότι η παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της είχαν ανοίξει μαζί καφέ στο Παγκράτι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη παίχτριας γνωστού ριάλιτι εξέδωσε η Αστυνομία, η οποία δίνει σημαντικές λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Η 28χρονη συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη μαζί με το σύντροφο της, με τον οποίο είχαν ανοίξει πρόσφατα καφέ στο Παγκράτι.

Ειδικότερα, ο σύντροφος της παίχτριας ριάλιτι κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της 28χρονης, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο σύντροφος της παίχτριας ριάλιτι προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ