Πρώην παίκτρια ριάλιτι: Αποκάλυψη για το πώς συνελήφθη – Τι λέει άτομο από το στενό της περιβάλλον


Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση σύλληψης του γνωστού μοντέλου για ναρκωτικά, που είχε κατά το παρελθόν συμμετάσχει σε δημοφιλές ριάλιτι,  προχώρησε πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος

Σημειώνεται ότι η 28χρονη συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και όπως προέκυψε από την έρευνα στην κατοχή του συντρόφου της βρέθηκαν 7,8 κιλά κοκαΐνης. Το γνωστό μοντέλο στη συνέχεια συνελήφθη για διακίνηση.

Άτομο από το περιβάλλον του μοντέλου αποκαλύπτει πώς έγινε η σύλληψη της 28χρονης. Η ίδια μίλησε στον Alpha τονίζοντας ότι, «η κοπέλα δεν συνελήφθη με αυτή την ποσότητα, συνελήφθη ο σύντροφός της. Την ώρα που έγινε η σύλληψη εκείνη ήταν στο σπίτι της. Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Όχι για τα 7,8 κιλά που λένε και δείχνετε και το πρόσωπο. Όλοι έχουν καταλάβει στον χώρο για ποια μιλάνε.

Η ποσότητα αυτή με τα 7,8 κιλά δεν ήταν στο διαμέρισμα. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα υπήρχε μικροποσότητα, για προσωπική χρήση. Όχι της ίδιας. Εκείνη δεν είχε καμιά εμπλοκή, είχε να κάνει καθαρά με τον σύντροφό της. Δεν μένουν καταρχήν στην Νέα Σμύρνη. Έμεναν στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου. Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι ότι η σύλληψη του συντρόφου της δεν γνωρίζουμε που έγινε. Στη συνέχεια μπήκε η αστυνομία στο σπίτι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ