Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: Ο σύντροφός της αναλαμβάνει την ευθύνη


Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή συνελήφθη μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι για ποσότητα ναρκωτικών που εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη
Την ευθύνη ανέλαβε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του, ο ίδιος λειτούργησε ως «αναλώσιμος αχυράνθρωπος» λόγω χρέους που είχε προς τον προμηθευτή του, ενώ διευκρινίζει πως η σύντροφός του δεν είχε ούτε γνώση, ούτε εμπλοκή.
«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του απο τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», αναφέρει ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου που συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων- διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
  • Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ