Θέατρο Κατηγορίες: Γνωστός σκηνοθέτης υπεράνω πάσης υποψίας θα είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στο στόχαστρο

Θέατρο Κατηγορίες: Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στο χώρο του θεάτρου και γενικότερα του θεάματος.

Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος όπως έγινε γνωστό δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα ώστε να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και συνέχεια

Πιο συγκεκριμένα στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες η είδηση ότι γνωστός σκηνοθέτης, υπεράνω πάσης υποψίας θα είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στο στόχαστρο καθώς φέρονται να υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πρόκειται μόνο για μία, αλλά είναι τουλάχιστον τρεις. Την αρχή έκανε η Σοφία Παυλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί από παράσταση καθώς την πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Η κυρία Παυλίδου τόνισε πως ήταν μια σοκαριστική περίοδος για εκείνη καθώς έβλεπε τους συναδέλφους της να μην αντιδρούν για να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Αποκάλυψε μάλιστα πως σύντομα θα καταθέσει την συγκεκριμένη καταγγελία στο Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών ώστε ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες καθώς ο ΣΕΗ έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να αφήσει την παραμικρή σκιά, προκειμένου να έρθει επιτέλους η κάθαρση στο χώρο.

Πάρθηκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μόλις ανακοινώθηκε πως…

Στις φυλακές παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία είχε υποβληθεί λίγο μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε ότι ο γνωστός ηθοποιός και κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here