Υπόθεση κοκαΐνης: Έπιασαν την 28χρονη να πετάει ποσότητα στην τουαλέτα – Πώς έφτασαν στα ίχνη της


Η νεαρή πρώην παίκτρια ριάλιτι αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στο σπίτι της βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης

Αρνείται τη συμμετοχή της στην υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης η 28χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι, ωστόσο οι αστυνομικοί την έπιασαν να πετάει κοκαΐνη στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μέσα στο σπίτι της 28χρονης βρέθηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης. Όμως αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι πως αυτή η ποσότητα βρέθηκε στην τουαλέτα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, από τη Δίωξη Ναρκωτικών η εν λόγω κίνηση ερμηνεύεται πως το άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, στην προκειμένη περίπτωση το μοντέλο, προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών.

Από την αστυνομία θεωρούν λοιπόν, πως γνώριζε πολύ καλά την ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν μέσα στο σπίτι της.

Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί πρώτα συνέλαβαν τον σύντροφό της, ο οποίος κρατούσε μια βαλίτσα, η οποία περιείχε 7 κιλά και 827 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη ήταν επεισοδιακή και έγινε μες στη μέση του δρόμου στη Νέα Σμύρνη, με το νεαρό να προβάλει σθεναρή αντίσταση επιχειρώντας να χτυπήσει με κάθε τρόπο τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού, εντοπίζοντας μικροποσότητα κοκαΐνης, μόλις 0,1 γραμμάριο, προχωρώντας στην προσαγωγή της νεαρής.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και συγγενικό πρόσωπο της παίκτριας ριάλιτι, το οποίο παρενέβη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν συνελήφθη η κοπέλα με τα 7,8 κιλά ναρκωτικά, αλλά ο σύντροφός της.

«Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Η μικροποσότητα ήταν για προσωπική χρήση όχι της ίδιας, αλλά του συντρόφου της. Η γυναίκα δεν γνώριζε για τη δράση του συντρόφου της», υποστηρίζει η συγγενής της παίκτριας.

Πάντως, ρεπορτάζ της ΕΡΤ ανέφερε ότι η κοπέλα προσπάθησε να ρίξει τη μικροποσότητα με τα ναρκωτικά στην τουαλέτα, έτσι ώστε να καλύψει τα ίχνη της.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

«Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά, η σύντροφός μου δεν είχε ιδέα»

Μέσω του συνηγόρου του, ο νεαρός υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς – όπως είπε – υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ