ΔΕΘ 2021: Στο περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο Πρωθυπουργός – Συνεχάρη τους εθελοντές (vid)


Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Προέδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό στο περίπτερο στη ΔΕΘ – «Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να δέχεται τις ευχαριστίες και τα εγκωμιαστικά σχόλια του Πρωθυπουργού για την τεράστια προσφορά στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Dr. Αυγερινός

Στο περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού βρέθηκε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή τους στην ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τα μέλη του για την εθελοντική προσφορά τους στην κοινωνία. Μιλώντας στο Newsbobm.gr, ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε ότι: «Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την τεράστια προσφορά του ειδικά την περίοδο των φοβερών πυρκαγιών, βεβαίως για τους εμβολιασμούς που κάναμε, πάνω από 500.000 στο μεγάλο εμβολιαστικού κέντρου του Ελληνικού. Βεβαίως μετέπειτα στην μεγάλη προσφορά που έχουμε στο Ράλι Ακρόπολης και γενικά είναι το παράδειγμα της εθελοντικής προσφοράς για όλη την ελληνική κοινωνία που δεν έχει αντίτιμο. Ο εθελοντισμός για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό είναι στάση ζωής χωρίς αντάλλαγμα».

Και πρόσθεσε: «Είδε και ευχήθηκε τα καλύτερα στα αειθαλή νιάτα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τα οποία εδώ και 60 χρόνια προσφέρουμε και είναι το παράδειγμα για τους νέους εθελοντές. Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να δέχεται τις ευχαριστίες και τα εγκωμιαστικά σχόλια του Πρωθυπουργού».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ