Πανεπιστήμιο Brown: Θα μελετήσει ενισχυτικά εμβόλια για την covid -19 σε κατοίκους γηροκομείου

Πανεπιστήμιο Brown: Το Πανεπιστήμιο Brown θα μελετήσει ενισχυτικά εμβόλια για την COVID-19, σε κατοίκους γηροκομείου Η μελέτη στοχεύει στην ενημέρωση αποφάσεων πολιτικής σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ενισχυτική εκτόξευση της χώρας Εντολές εμβολίου πυροδοτούν τη συζήτηση σχετικά με τις εξαιρέσεις από τη φυσική ανοσία Ο Mark Chenoweth, ο Δρ Marc Siegel και η Jessica Tarlov συμμετέχουν στο «Fox News @ Night» για να συζητήσουν την ώθηση του Μπάιντεν για εντολές εμβολίου για τον κορωνοϊό Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Brown θα μελετήσουν τη μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου COVID-19 μεταξύ των κατοίκων γηροκομείων για να ενημερώσουν περαιτέρω τον αναπτυξιακό εμβολιασμό της χώρας.

Η διετής μελέτη, με στόχο την ενημέρωση των αποφάσεων πολιτικής σε πραγματικό χρόνο, έλαβε 4.9 εκατομμύρια δολάρια από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Η ομάδα πρόκειται να μελετήσει τη διάρκεια της προστατευτικής ανοσίας μεταξύ 800-1.200 κατοίκων γηροκομείου μετά από εμβολιασμό ή όταν χορηγηθεί ενισχυτικό εμβόλιο, όταν συνιστάται ομοσπονδιακά να το πράξει, δεδομένης της εμφάνισης παραλλαγών COVID-19, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Οι ερευνητές σχεδιάζουν να μοιραστούν ενδιάμεσα δεδομένα με τα CDC καθώς αυτά είναι διαθέσιμα. “Δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού των περιπτώσεων της παραλλαγής Delta, πρέπει να γνωρίζουμε το συντομότερο δυνατό ποιος χρειάζεται εμβόλιο και πότε το χρειάζεται”, δήλωσε ο Stefan Gravenstein σε ανακοίνωσή του, επικεφαλής ερευνητής στο έργο και καθηγητής γηριατρικής ιατρικής στο Brown University.

“Αυτές οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μειώνεται η ειδική ανοσία στη μόλυνση SARS-CoV-2 με τη γήρανση, τις ασθένειες και τους κατοίκους μακροχρόνιας περίθαλψης είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη μιας ενισχυτικής στρατηγικής που βασίζεται σε δεδομένα πραγματικού χρόνου σε αυτόν τον πληθυσμό.”

Ο Gravenstein και μια πρόσφατη προκαταρκτική ανακάλυψη μιας ομάδας ερευνητών σημείωσαν αύξηση των σημαντικών λοιμώξεων και επιδημιών μεταξύ των γηροκομείων, ενώ ανέφεραν πτώση άνω του 85% στα εξουδετερωμένα επίπεδα αντισωμάτων έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer, ανεξάρτητα από προηγούμενη μόλυνση, μεταξύ των κατοίκων γηροκομείου και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

“Βάσει της ταχείας εξάπλωσης της παραλλαγής δέλτα και των αναφορών για την πρόοδο του εμβολίου σε NH [οίκους ευγηρίας] και στους νεότερους πληθυσμούς της κοινότητας, η ενίσχυση των κατοίκων των οίκων ευγηρίας NH μπορεί να είναι δικαιολογημένη”, αναφέρει μια προ-εκτύπωση που δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου.

Συνολικά, ο Gravensteinείπε ότι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα ήταν πίσω από την πρόσφατη σύσταση των Κέντρων Ελέγχου και πρόληψης Νόσων CDC για ενισχυτικές λήψεις, που σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, εν αναμονή της αναθεώρησης του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Ωστόσο, οι υγειονομικοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι οι ρυθμιστικές αρχές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναθεωρήσουν τα απαραίτητα δεδομένα πριν εγκρίνουν ένα σχέδιο αναμνηστικών εμβολιασμών COVID-19. Η καθοδήγηση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι ότι και οι δύο οργανισμοί έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής αρκετά δεδομένα για να προτείνουν ότι ορισμένα άτομα μόνο που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer πρέπει να κάνουν ενισχυτικό εμβόλιο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here