ΔΕΘ 2021 – Μητσοτάκης: Το μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2023


«Έχουμε πάει κάποιους μήνες πίσω, αλλά αυτό έγινε λόγω των προσφυγών πρέπει να το ξέρει ο λαός της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ 

Εξ όσων θυμάμαι το μετρό λειτουργεί από το 2018 με μουσαμάδες. Πήραμε μία απόφαση να προχωρήσουμε με την απόσπαση και την επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων, ήταν η μόνη λύση όπως μας είπαν οι ειδικοί για να παραδοθεί το μετρό και ο σταθμός «Βενιζέλου» εντός των χρονοδιαγραμμάτων. Δεν ισχύουν τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, πως η επανατοποθέτηση θα γίνει με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, όπως έγινε στην Αθήνα σε πολλές περιπτώσεις, τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μετρό της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ.

Έχουμε πάει κάποιους μήνες πίσω, είπε ο πρωθυπουργός, αλλά αυτό έγινε λόγω των προσφυγών πρέπει να το ξέρει ο λαός της Θεσσαλονίκης. Κατά τα άλλα, τόνισε ότι το μετρό θα παραδοθεί σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά και ότι θα δρομολογηθεί η επέκταση του στις δυτικές συνοικίες της πόλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ