ΔΕΘ 2021 – Μητσοτάκης: Άμεσα ν/σ που θα λύνει μία σειρά από ζητήματα στον τουριστικό κλάδο


«Η νέα ηγεσία θα ακολουθήσει τις πολιτικές επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ 

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ, σχετικά με τους στόχους της κυβέρνησης στον Τουρισμό για την επόμενη χρονιά, τυχόν επιπλέον μέτρα στήριξης του κλάδου και το αν φοβάται το πολιτικό κόστος από το αντιεμβολιαστικό κίνημα απάντησε πως δεν φοβάται το κόστος από το αντιεμβολιαστικό κίνημα και επανέλαβε ότι δεν αποκλείει την επέκταση των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αλλά και ότι δεν είναι άμεσα στις προθέσεις της κυβέρνησης.

Για τον Τουρισμό νομίζω ότι τα πράγματα συνολικά πήγαν πολύ καλά και υπάρχει μία διάχυτη ικανοποίηση.

Η νέα ηγεσία θα ακολουθήσει τις πολιτικές επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού. Υπάρχει μάλιστα και έτοιμο νομοσχέδιο το οποίο είχε καταρτίσει η προηγούμενη ηγεσία το οποίο θα κατατεθεί άμεσα στο Κοινοβούλιο και λύνει μία σειρά από ζητήματα στον τουριστικό κλάδο, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε: Προσβλέπουμε σε μία πολύ καλή χρονιά και το 2022 αλλά όπως σας είπα θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε διαφορετικά την επιτυχία μιας τουριστικής περιόδου και να επενδύσουμε πολύ περισσότερο στη διεύρυνση της τουριστικής σεζόν.

«Πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο τον χειμερινό τουρισμό, τον τουρισμό που συνδέεται αμιγώς με επισκέψεις πολιτιστικές και να εκμεταλλευθούμε την ομορφιά της χώρας δώδεκα μήνες τον χρόνο. Αυτό για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ