Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (13/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (13/09)

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ του Σαββάτου στη ΔΕΘ, η εξαγγελία των 24 μέτρων για την οικονομία, τα νοικοκυριά, τους νέους και τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Δευτέρα 13/09.

Ξεχωριστό κεφάλαιο στα πρωτοσέλιδα οι πολιτικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αποκλεισμό της προσφυγής του σε πρόωρες εκλογές αλλά και το μήνυμά του ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε νέο γενικό lockdown για την πανδημία του κορονοϊού.

Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων η νέα καθημερινότητα που θα ισχύσει για τους επόμενους 6,5 μήνες, μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2022, για τους κλειστούς χώρους σε εστίαση, ψυχαγωγία, πολιτισμό, γήπεδα, μετακινήσεις βάσει του ΦΕΚ που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή και προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στην έναρξη της σχολικής χρονιάς με την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες όλων των βαθμίδων βάσει των νέων πρωτοκόλλων που έχουν ανακοινωθεί για την αντίδραση σε περίπτωση κρούσματος ανάμεσα στους μαθητές.

Στις πρώτες σελίδες και η έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague με την νίκη της ΑΕΚ, την «λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού, την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (13/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ