Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (14/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (14/09)

Οι διευκρινίσεις που δόθηκαν από τον Χρήστο Σταϊκούρα για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη ΔΕΘ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη (14/09). Ειδικές αναφορές στις πρώτες σελίδες για τις αλλαγές στις γονικές παροχές, στον ΕΝΦΙΑ και στα μέτρα για την ανακούφιση από τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Στα πρωτοσέλιδα και η έναρξη σήμερα της διαδικασίας εμβολιασμού με τρίτη δόση εμβολίου για τον κορονοϊό στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τη «χαρτογράφηση» από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου, των ομάδων που αναμένεται να ακολουθήσουν στην χορήγηση αναμνηστικής δόσης εμβολίου.

Δεν λείπουν από τα πρωτοσέλιδα οι αναφορές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τον αγιασμό που τελέστηκε σε όλα τα σχολεία χθες, Δευτέρα, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της πορείας της πανδημίας στην Ελλάδα τόσο όσον αφορά τα κρούσματα σε παιδιά όσο και όσον αφορά τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους.

Στις πρώτες σελίδες και η υπόθεση με τη μεταφορά περίπου 8 κιλών κοκαΐνης από τον 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή και το 29χρονο μοντέλο που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανικολάου για την διάγνωσή του με στοιχεία του συνδρόμου Άσπεργκερ την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (14/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ