Δάνης Κατρανίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να δίνει μάχη για τη ζωή του [vid]


Από το πρωί σήμερα τον γύρο του διαδικτύου έκανε η δυσάρεστη είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός. ο Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός διαψεύδει όσα ακούγονται και γράφονται.

Συγκεκριμένα, ο Δάνης Κατρανίδης έκανε πρόσφατα μία εγχείρηση για την αφαίρεση κήλης και όπως είπε ο ίδιος πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί για όσα γράφονται για την κατάσταση της υγείας του και διαβεβαίωσε ότι δεν δίνει μάχη για τη ζωή του.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, πως χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για την αφαίρεση κήλης και, όπως είπε, είναι πλέον στο σπίτι του και στο στάδιο της αποθεραπείας.

Δάνης Κατρανίδης: Όσα δήλωσε η ίδιος για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

«Προσπαθώ με χιούμορ να διαχειριστώ αυτά που λέγονται. Αλλά σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δάνης Κατρανίδης

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στο Αιγάλεω Αττικής στις 4 Αυγούστου του 1949. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση, καθώς και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θεατρικό εργαστήρι» Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει τις συνεργασίες που τον σημάδεψαν. «Χωρίς να ιεραρχώ, θα μιλήσω για αυτούς που δεν είναι πια κοντά μας και θεωρώ δασκάλους μου από τη Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, για τις πολύτιμες εμπειρίες μου στο Εθνικό δίπλα στην Μαίρη Αρώνη, την Αλέκα Κατσέλη, την Βάσω Μανωλίδου, την Ελένη Χατζηαργύρη, τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολωμό, τον Ανδρέα Βουτσινά. Αλλά και στη συνέχεια στο ελεύθερο θέατρο, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, την Αντιγόνη Βαλάκου. Ευτυχώς για μένα συναντήθηκα και με άλλους πολλούς σπουδαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, που είτε πάνω είτε κάτω από τη σκηνή με έναν τρόπο τους θεωρώ και αυτούς δασκάλους μου» είχε πει ο Δάνης Κατρανίδης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ