Toυρκία: «Δεν κάνω εμβόλιο για να μην γεννηθούν όντα με 3 αυτιά και 5 μάτια» – Δείτε ποιός το είπε


Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο φανατικός αντιεμβολιαστής Φατίχ Ερμπακάν, γιός του ισλαμιστή πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Νετσμεττίν Ερμπακάν.

Αποτελεί έναν απο τους πιο γνωστούς αντιεμβολιαστές στην Τουρκία με πολλές αναρτήσεις κατά των εμβολίων, αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται πως ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο λόγος για τον Φατίχ Ερμπακάν, γιο του πρώην πρωθυπουργού της γείτονος Νετσμετίν Ερμπακάν, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν κάποιος εμβολιαστεί «μπορεί να γεννηθούν όντα με 3 αυτιά και 5 μάτια».

Ο Φατίχ Ερμπακάν, που δραστηριοποιείται επίσης στην πολιτική ως πρόεδρος του κόμματος «Κόμμα Ευημερίας και πάλι», δήλωσε: «Δεν εμβολιάστηκα. Και ούτε σκέφτομαι να εμβολιαστώ. MRNA σημαίνει παρέμβαση στον πυρήνα του κυττάρου. Μπορεί να προκαλέσετε σε εκείνους τους ανθρώπους γέννηση μισού ανθρώπου και μισού πιθήκου. Μπορεί να γεννηθούν όντα με τρία αυτιά και πέντε μάτια».

Οι δηλώσεις Ερμπακάν για τον εμβολιασμό, σχολιάστηκαν εκτενώς στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, προκαλώντας αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Ερμπακάν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον του να διεκδικήσει τη θέση του Ερντογάν, στις επόμενες προεδρικές εκλογές στην Τουρκία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ