ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύφθηκε η απάτη Μητσοτάκη – Θα επιχειρήσει να δραπετεύσει

ΣΥΡΙΖΑ: Για κοροϊδία του πρωθυπουργού μιλά η Κουμουνδούρου, υποστηρίζοντας ότι οι εκλογές δεν θα αργήσουν.

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης με τέσσερα καίρια συμπεράσματα ασκεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τις «διαρροές» του Μεγάρου Μαξίμου για νέες παροχές.

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. πρόκειται για απάτη από την πλευρά του πρωθυπουργού, που φτωχοποιεί εργαζόμενους και νοικοκυριά, κοροϊδεύει τους νέους και είναι έτοιμος να… δραπετεύσει από την εξουσία, υποννοώντας πως οι εκλογές δεν θα αργήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου αναφέρει:

Οι διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για νέες παροχές, τρεις μόλις μέρες μετά τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ επιβεβαιώνουν τέσσερα πράγματα:

1. Ότι αποκαλύφθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων, που δεν ήταν παρά επανάληψη μέτρων που είναι σε ισχύ και νέα μέτρα υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων.

2. Ότι δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για το θέμα που απασχολεί και φτωχοποιεί εργαζόμενους και νοικοκυριά, δηλαδή την ακρίβεια και την εκτόξευση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο χθες σε άτυπη ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει από οικονομικούς συντάκτες να μην γράφουν για την έκρηξη ανατιμήσεων!

3. Ότι η κοροϊδία για τους νέους με τα data και το επίδομα 600 ευρώ, το οποίο τελικά ήταν πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες, μάλλον επιδείνωσε την οργή των νέων για τον κ. Μητσοτάκη και τώρα επιχειρεί πάλι να τους εξευμενίσει τάζοντας «δωρεάν σπίτια».

4. Ότι η φθορά του κ. Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή και σύντομα θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να σώσει ό,τι σώζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here