Διαγραφή Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά ο βουλευτής της ΝΔ


Σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοσίευμα που αναπαρήγαγε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Τη διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ζήτησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναπαραγωγή εκ μέρους του δημοσιεύματος στο οποίο περιέχονταν ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας που είναι μετανάστες.

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως μοναδικό υπεύθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

«Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πώς βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και τις σφοδρές αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν και στα social media, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχώρησε σε ανάρτηση στο twitter όπου έκανε λόγο για «λάθος» προσθέτοντας ότι η ιστοσελίδα στην οποία αναρτήθηκε το επίμαχο δημοσίευμα «δεν μου ανήκει». Παράλληλα ενημερώνει ότι ο υπεύθυνος για το λάθος αυτό έχει απομακρυνθεί ενώ παραδέχεται ότι το «δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει». «Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού» καταλήγει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ