Κορονοϊός – Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γιατρός στο Δρομοκαΐτειο μοίραζε πιστοποιητικά νόσησης


Νέο περιστατικό αλά… Παλαμά Καρδίτσας, αυτή τη φορά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, καταγγέλλει ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. 

Υπόθεση με πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο Δρομοκαΐτειο καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. «Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γιατρό του Δρομοκαΐτειου μοίραζε πιστοποιητικά νόσησης σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νοσοκομείο» επισημαίνει ο κ. Γιαννάκος.

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ σε συνεργασία με την επιτροπή λοιμώξεων ανακάλυψε ότι γιατρός έβγαζε θετικά δείγματα κορωνοϊού σε άτομα άγνωστα στο Νοσοκομείο που δεν είχαν δικαίωμα να εξεταστούν στο Δρομοκαΐτειο και μάλιστα χρησιμοποιώντας σε πολλές περιπτώσεις τους κωδικούς του παθολόγου ιατρού» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως επισημαίνει, ο εν λόγω γιατρός στις 30 Ιουλίου έβγαλε θετικό τεστ στον εαυτό του και σε δυο άγνωστα άτομα από το νοσοκομείο. Ακολούθησε μοριακός έλεγχος στον γιατρό και ήταν αρνητικός.

«Εν τω μεταξύ έκλεισαν τμήματα με ασθενείς, έγιναν εκατοντάδες τεστ σε ασθενείς και προσωπικό για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Στις 31 Αυγούστου βρέθηκαν επτά άτομα άγνωστα στο νοσοκομείο με θετικό μοριακό τεστ. Τα δείγματα ελήφθησαν από τον ίδιο τον γιατρό. Και πάλι έγιναν τεστ σε ασθενείς και υπαλλήλους επειδή μεταξύ των ατόμων με θετικό τεστ ήταν και ένας συνάδελφος.

»Η διοίκηση με την επιτροπή λοιμώξεων ανακάλυψαν τις μεθοδεύσεις του γιατρού. Ενήργησαν τάχιστα, συγκέντρωσαν στοιχεία και διέταξαν ΕΔΕ. Θα παραπέμψουν την υπόθεση στην Εισαγγελία. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι κάνουν τα άτομα που βρέθηκαν ότι νοσούν» καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ