Προσλήψεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων


Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Mε καθηγητές φυσικής αγωγής ενισχύεται ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο), συνολικά δέκα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με ειδικότητες: Αντισφαίρισης, Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής, Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός, Υπαίθριες Αθλητικές Δραστηριότητες και Κλασσικός Αθλητισμός, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν απλή αίτηση καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Ν. Αττικής, Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 153 42 Αγία Παρασκευή, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ’ όψιν κ. Παρασκευόπουλου Παρασκευά (τηλ. επικοινωνίας: 210 600.22.23).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 20/9/2021 και ώρα 13:00.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ