Χάρι-Μέγκαν: «Πάρτι» στο διαδίκτυο για την πειραγμένη φωτογραφία του ζεύγους στο περιοδικό Τime


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να «μπήκαν» στον κατάλογο του περιοδικού με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, εκείνο που απασχόλησε αρκετούς ωστόσο ήταν το υπερβολικό photoshop στη φωτογραφία τους

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι η φωτογραφία του ζεύγους Σάσεξ στο Time είναι εντελώς «πειραγμένη». Το περιοδικό κυκλοφόρησε την Τετάρτη με εξωφύλλο το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Στη φωτογραφία εμφανίζονται με τρομακτικά λείο δέρμα, λαμπερά μάτια και, στην περίπτωση του Χάρι… ύποπτα πολύ περισσότερα μαλλιά.


Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο στο Twitter για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για το πιθανό ρετούς. «Το εξώφυλλο φαίνεται τόσο ψεύτικο … α, περιμένετε αυτό συμβαίνει γιατί είναι» έγραψε κάποιος άλλος.

Στην πειραγμενη όπως λένε φωτογραφία ο Χάρι που έκλεισε χθες τα 37 του χρόνια φαίνεται με πολύ πιο πλούσια μαλλιά από ότι έχει στην πραγματικότητα «Φοράει ο Χάρι ένα χαλί; Μήπως το παράκανε με το photoshop; » αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

Μια άλλη σκέψη είναι οτι Χάρι και η Μέγκαν μοιάζουν με πρίγκιπες σε ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, με ορισμένους να γράφουν «Τρομερή δουλειά ρετούς. Μοιάζουν με εικόνες βγαλμένες από υπολογιστή »

«Θεε μου, νόμιζα ότι ήταν λογαριασμός παρωδίας με ένα σαφώς ανατριχιαστικό εξώφυλλο. Τότε παρατήρησα το μπλε τικ που σημαίνει ότι ήταν αληθινό. Το @TIME ξέπεσε. Σκληρό », έγραψε κάποιος άλλος στο Twitter. Ενας ακόμη επικριτής σχολίασε οτι το ζευγάρι φαινόταν «τόσο πλαστικό» που δεν μπορούσε να πει καν αν η εικόνα ήταν «πραγματική ή αποτέλεσμα photoshop».

Άλλοι πάλλοι επέκριναν το περιοδικό για τον τρόπο με τον οποίο η Μέγκαν μπαίνει μπροστά από τον Χάρι για τη φωτογραφία. «Ποιος ενέκρινε αυτό το πλάνο ; Στέκεται; Κάθεται; Την κρατάει από τον ώμο της για να μην πέσει; Γιατί να κάνει κανείς τόσο όμορφους ανθρώπους να μοιάζουν έτσι;»αναρωτηθηκε ένας χρήστης του Twitter. «Είναι σαν να σκύβει πίσω της», είπε κάποιος άλλος. Ένας άλλος συνέκρινε την εικόνα με την αφίσα της ταινίας “Step Brothers”.


Άλλοι, όμως, φάνηκαν να μην ενοχλούνται από το εξώφυλλο και εξήραν το ζευγάρι για τη φωτογραφία. «Καταπληκτικό εξώφυλλο! Λατρεύω όλη την καλή δουλειά που κάνουν παρά τις βίαιες επιθέσεις που δέχτηκε το παλάτι », έγραψε ένας θαυμαστής. Συνεχίστε την καλή δουλειά Χάρι και Μέγκαν! Το ανθρωπιστικό σας έργο μιλά από μόνο του ».

Η πρώην σταρ των «Suits», 40 ετών και ο Πρίγκιπας Χαρι μπήκαν στη λίστα Time 100 για τη φιλανθρωπική τους δράση με το Ίδρυμα Archewell.

Το ζεύγος που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα στις αρχές του 2020 – πρωτοστατεί στην ενότητα “Icons” της λίστας, η οποία περιλαμβάνει επίσης την ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την σούπερ σταρ της χώρας Ντόλι Πάρτον, την τενίστρια Ναόμι Οσάκα και τον Ρώσο ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ