Απίστευτο βίντεο από την Ινδία: Λεωφορείο παρέσυρε μοτοσικλετιστή που δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά!


Τύχη βουνό είχε ένας μοτοσικλετιστής στην Ινδία όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο αλλά δεν έπαθε το παραμικρό – Δείτε το βίντεο

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής παρασύρεται από λεωφορείο στην Ινδία αλλά τελικά σηκώνεται όρθιος χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας την Δευτέρα φαίνεται ο μοτοσικλετιστής να κινείται στην πόλη Νταχόντ στην Ινδία και να προσπαθεί να προσπεράσει το λεωφορείο πάνω σε μια στροφή.

Επειδή, όμως, διαπίστωσε ότι μπροστά του υπήρχαν χώματα και συντρίμμια, αποφάσισε να μπει μπροστά από το λεωφορείο με αποτέλεσμα ο οδηγός του μεγάλου οχήματος να μην καταφέρει να τον αποφύγει και να τον «πάρει» κάτω από τις ρόδες.

Παρά το φρενάρισμα του οδηγού η παράσυρση του μοτοσικλετιστή ήταν αναπόφευκτη. Για μερικά δευτερόλεπτα ο αναβάτης της μοτοσικλέτας χάνεται από την εικόνα μέχρι που τελικά εμφανίζεται να σηκώνεται όρθιος σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με άλλους να επικρίνουν τον μοτοσικλετιστή για την προσπέραση που επιχείρησε και άλλους να σημειώνουν την τύχη του οδηγού που το ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν έφταιγε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ