Οικονόμου: Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν λάθος – Aνάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά


Στη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων, την πορεία των εμβολιασμών στους εκπαιδευτικούς και τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Οικονόμου στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξής μας. Ήταν ένα λάθος που ο ίδιος αναγνώρισε μεν, απολογούμενος για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε στοιχεία παιδιών που είχαν δημοσιοποιηθεί ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Για το αν προβληματίζει την κυβέρνηση ότι έχουμε σιγή ασυρμάτου εκ μέρους της Τουρκίας και πότε θα επαναληφθούν οι διερευνητικές επαφές είπε: «Η εξωτερική πολιτική της χώρας μας είναι σε πλήρη κινητικότητα. Το γεωπολιτικό αποτύπωμα της χώρας μας έχει ενισχυθεί εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Η Σύνοδος που θα γίνει έχει την δική της σημασία».

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ