Μπάιντεν: Ο Αμερικανός πρόεδρος ξέχασε το όνομα του Αυστραλού πρωθυπουργού -«Αυτός ο τύπος…»

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη αμήχανο στιγμιότυπο έγινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν ο οποίος συχνά πυκνά εμφανίζεται δημόσια να ξεχνάει λέξεις και να επιδίδεται σε σαρδάμ, προς ικανοποίηση των επικριτών του.

Το νέο σκηνικό πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την υπογραφή της ιστορικής τριμερους συμφωνίας συνεργασίας ΗΠΑ-Βρετανίας-Αυστραλίας (ΑUKUS)

O Αμερικανός πρόεδρος απευθυνόμενος στον Βρετανό πρωθυπουργό εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του λέγοντας «Ευχαριστώ Μπόρις».

Στη συνέχεια, κοιτάζοντας στην οθόνη όπου εμφανιζόταν ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον και διστάζοντας μερικά δευτερόλεπτα, ο Μπάιντεν είπε: «Και θέλω να ευχαριστήσω και εκείνον τον τύπο εκεί κάτω. Ευχαριστώ πολύ, φίλε. Το εκτιμώ κύριε πρωθυπουργέ»

Ο Μόρισον μάλλον…αιφνιδιάστηκε και μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να γνέψει με thumps up στον Αμερικανό πρόεδρο.

Λίγες στιγμές αργότερα, πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος αποκατέστησε την αστοχία ευχαριστώντας «για αυτήν τη συνεργασία τους πρωθυπουργούς Μόρισον και Τζόνσον». Όμως, μάλλον ήταν αργά, καθώς το hashtag #thatfelladownunder είχε αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία στο Twitter.

Είναι αρκετά ντροπιαστικό όταν κάποιος ξεχνάει το όνομά σου ενώ μιλάει μαζί σας. Είναι άλλο πράγμα όμως αν ξεχάσει το όνομά σου ενώ σου απευθύνεται με τον παγκόσμιο Τύπο να παρακολουθεί, σε μια ιστορική γεωπολιτική συμφωνία, σχολίασε ο βρετανικός Τύπος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ