«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»: Πόσες εταιρείες αναζήτησαν υποψήφιους

Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Ολοκληρώθηκε η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με την επωνυμία «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του, η εκδήλωση διοργανώθηκε στις 15/9, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, με τη συμμετοχή συνολικά 28 εταιρειών που αναζητούσαν υποψηφίους για 600 θέσεις εργασίας, στους κλάδους βιομηχανίας τροφίμων, τεχνολογίας, παροχής ιατρικών & νοσηλευτικών υπηρεσιών, παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και ενδυμάτων, τηλεπικοινωνιών, τεχνικών/κατασκευών κ.α.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι η πρωτοβουλία αυτή φέρνει στην πράξη πιο κοντά τις επιχειρήσεις με τους εργαζόμενους και τους ανέργους, ιδιαίτερα τους νέους. «Σήμερα είναι η αρχή αντίστοιχων πρωτοβουλιών, οι οποίες θα φέρουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πιο κοντά στον ΟΑΕΔ, αλλά και θα οδηγήσουν τον ΟΑΕΔ να υπηρετεί καλύτερα το σκοπό του. Θέλουμε έναν ΟΑΕΔ σύγχρονο όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από τα γραφεία του, δίπλα στην κοινωνία και σε όλους όσους τον έχουν ανάγκη», σημείωσε ο υπουργός.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης ανέφερε ότι δράσεις όπως η σημερινή Ημέρα Καριέρας «αποτελούν άλλο ένα εργαλείο σε αυτήν την προσπάθεια και η ανταπόκριση στην εκδήλωση επιβεβαιώνει την ανάγκη για ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες όπως αυτή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here