Big Brother spoiler 16/9: Οι εξομολογήσεις ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα δεν σταματούν [δείτε το trailer]


Ίντριγκες, love stories, συγκρούσεις, οικειοθελείς αποχωρήσεις και χωρισμένα στρατόπεδα, όλα τα έχει το φετινό Big Brother 2. Ας δούμε πιο αναλυτικά όσα θα διαδραματιστούν απόψε Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Big Brother spoiler 16/9: Όλες οι εξελίξεις από το ολοκαίνουριο αποψινό επεισόδιο

  • Μπορεί η Ευδοκία να περίμενε τη χθεσινή υποψηφιότητά της όμως δεν ισχύει το ίδιο για τη Σοφία και τον Steve που αναδείχτηκαν για πρώτη φορά υποψήφιοι.
  • Είναι φανερό πως κανένας από τους δύο δεν έχει την ψυχραιμία να διαχειριστεί το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το σπίτι.
  • Ο Steve φτάνει στο σημείο να ζητήσει κάτι από την παρέα του προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.
  • Ο Νίκος παίρνει για μία ακόμα φορά θέση απέναντι στον Steve για τη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι.
  • Μία ακόμα ανατροπή έχει ετοιμάσει ο Big Brother για τους συγκατοίκους και τους την ανακοινώνει λίγο πριν το αγώνισμα για το veto.
  • Ποιος θα είναι ο νικητής; Άραγε αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιηθεί το veto; Κι αν ναι με τι συνέπειες για τους υπόλοιπους συγκατοίκους;
  • Οι εξομολογήσεις ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα δεν σταματούν καθώς η σχέση τους βρίσκεται πλέον σε άλλη βάση…

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Μεγάλου Αδελφού στο βίντεο που ακολουθεί:

Το νέο love story του παιχνιδιού – Αγκαλιές και καυτά φιλιά μέσα στο ντουζ για Παναγιώτη και Ανχελίτα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Μεγάλου Αδελφού, οι δυο παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ  αντάλλαξαν καυτά φιλιά και αγγίγματα μέσα στο ντουζ. Η κάμερα κατέγραψε την ερωτική σκηνή των δυο παικτών, ενώ στη συνέχεια ο Μεγάλος Αδελφός τους κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να μάθει περισσότερα για το ποια είναι πλέον η σχέση ανάμεσά τους.

Ο Παναγιώτης από τη μεριά του απάντησε με χιούμορ, λέγοντας ότι η σχέση τους είναι φιλική, ενώ από την άλλη, η Αγχελίτα τραγουδώντας επεσήμανε πως οι δυο τους, μόνο φίλοι δεν μπορούν να είναι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ