Χανιά: Συνελήφθη 56χρονος που ψέκασε στα μάτια 18χρονη


Επίθεση δέχτηκε μία 18χρονη κοπέλα η οποία περπατούσε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στον Κίσσαμο Χανίων.

Άγνωστος την πλησίασε και ξαφνικά άρχισε να την ψεκάζει στα μάτια με υγρό, που της προκάλεσε δυνατό πόνο στα μάτια και προσωρινή απώλεια όρασης. Η κοπέλα διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγεία και στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και έτσι πήρε εξιτήριο και μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 56χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης. Ο 56χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Τμήμα και εκεί αναγνωρίστηκε από το θύμα. Στη συνέχεια, ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν γνωριζόταν με το θύμα. Έρευνα γίνεται για το κατά πόσο παρακολουθούσε την 18χρονη κοπέλα. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο ψεκασμός του θύματος έγινε με σπρέι αρωματικού χώρου, το οποίο προκαλεί έντονο ερεθισμό στα μάτια και υπό προϋποθέσεις και ακόμα σοβαρότερες βλάβες.

Το θύμα είχε περιγράψει στους αστυνομικούς στην κατάθεσή του ότι είχε δει τον δράστη να κρατάει ένα κυλινδρικό μπουκάλι. Ο 56χρονος θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή στον Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ