Δείτε πόση επιδότηση δικαιούστε για τον λογαριασμό του ρεύματος


Δύο αλλαγές που αφορούν άμεσα τους καταναλωτές καθώς συνδέονται με το τι τελικώς θα πληρώσουν για το ηλεκτρικό ρεύμα, είναι προ των πυλών

Η πρώτη έχει να κάνει με την διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων του κοινωνικού τιμολογίου (σ.σ το οποίο δικαιούνται όλοι και όχι μόνο οι πελάτες της ΔΕΗ). Όχι επειδή διευρύνθηκαν τα εισοδηματικά κριτήρια αλλά επειδή φέτος εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες δηλώνουν χαμηλότερα εισοδήματα.

Η δεύτερη είναι η εξαγγελία της κρατικής επιδότησης: 3 λεπτά ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις έως 300 κιλοβατώρες ανά μήνα ή 1200 ανά τετράμηνο. Πώς όμως συνδυάζονται αυτές οι δύο αλλαγές; Τι δικαιούται ο καθένας; Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την σύνθεση του νοικοκυριού, από το οικογενειακό εισόδημα και από την κατανάλωση ενέργειας.

Το εργαλείο υπολογισμού που ακολουθεί λαμβάνει υπόψη του και τις τρεις αυτές παραμέτρους και σας βγάζει το τελικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς οι μεγάλες ανατιμήσεις στο ρεύμα είναι ήδη εδώ οπότε η επιδότηση θα φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμη.

Πόση επιδότηση δικαιούστε για το ηλεκτρικό ρεύμα;
Ενήλικα μέλη νοικοκυριού
Ανήλικα μέλη νοικοκυριού
Ποιο είναι το οικογενειακό σας εισόδημα;
Ποια είναι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ανά τετράμηνο;
Εισοδηματικό όριο κοινωνικού τιμολογίου
Κιλοβατώρες για τις οποίες θα επιδοτηθείτε μέσω του κοινωνικού τιμολογίου
Ποσό επιδότησης λόγω κοινωνικού τιμολογίου
Κιλοβατώρες κρατικής επιδότησης
Ποσό επιδότησης λόγω κρατικής ενίσχυσης
Σύνολο επιδότησης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ