Καταγγελία μητέρας 19χρονης: Η κόρη μου υπέστη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο

H 19χρονη είχε παρενέργειες και συγκεκριμένα «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer», ανέφερε η μητέρα για τον εμβολιασμό της κόρης της

Σε μια δύσκολη και επίπονη κατάσταση αναφορικά με την υγείας, περιήλθε μια 19χρονη κοπέλα που εμβολιάστηκε πρόσφατα με το εμβόλιο της Pfizer.

H 19χρονη είχε παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό της όπως δήλωσε η μητέρα της μιλώντας στο Focus.fm, με την ίδια να συμπληρώνει ότι κόρη της πήγε να κάνει το εμβόλιο σε εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «υπό την απειλή του όπλου», καθώς αν δεν το έκανε θα ήταν αναγκασμένη να πληρώνει rapid tests για την προσέλευσή της στο πανεπιστήμιο.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί», ανέφερε η μητέρα συμπληρώνοντας πως την 8η μέρα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε «παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα», ενώ αμέσως υπεβλήθη σε εξετάσεις και υπέρηχο

Πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer», ανέφερε προσθέτοντας ότι στην 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση.

Η ίδια μίλησε για «τεράστιο ψυχικό κόστος» καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ