Oλλανδία: Τοξοβόλος σημάδευε περαστικούς από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Δύο νεκροί και τραυματίες


Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε σε πόλη της ανατολικής Ολλανδίας ένας άνδρας, οπλισμένος με τόξο. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι έρευνες για το περιστατικό -που δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία- συνεχίζονται. 

Σοκάρουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην πόλη Άλμελο της Ολλανίας. Ένας άνδρας -οπλισμένος με τόξο- βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να σημαδεύει τους περαστικούς.

Απο τα βέλη του τοξοβόλου έπεσαν νεκροί δύο άνθρωποι και τουλάχιστον ένας τραυματίστηκε, επιβεβαίωσε η αστυνομία της περιοχής.

Η ολλανδική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το αιματηρό περιστατικό, τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ωστόσο δείχνουν τον δράστη γυμνό απο τη μέση και πάνω, να πυροβολεί προς το δρόμο με ένα τόξο από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο δεύτερο όροφο.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον του υπόπτου και ότι ένα πτώμα ανακαλύφθηκε μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τα θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν όντως ο άνδρας χρησιμοποίησε τη βαλλίστρα ή αν τα θύματα μαχαιρώθηκαν.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομία έγραψε στο Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σοβαρό περιστατικό στο οποίο έχουν επέμβει ένοπλοι αξιωματικοί και προειδοποίησε το κοινό να μην πλησιάσει στην περιοχή του συμβάντος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης της επίθεσης -που φέρεται να έχει τραυματιστεί- συνελήφθη από την ολλανδική αστυνομία που επενέβη άμεσα.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν συνδέουν το περιστατικό με την τρομοκρατία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ