Χανιά: Αυτό είναι το σημείο όπου δέχτηκε επίθεση με σπρέι η 18χρονη


Έκπληκτοι παραμένουν οι κάτοικοι στα Χανιά από την επίθεση του 56χρονου με αρωματικό σπρέι στη 18χρονη

Φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης με αποσμητικό στα Χανιά, στην παραλία του Μαύρου Μώλου, έδωσε στη δημοσιότητα το creta24. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται πλέον και το μπουκάλι με το αποσμητικό χώρου, με το οποίο ο δράστης ψέκασε την κοπέλα στο πρόσωπο. Ωστόσο, δεν έδωσε ακόμα κάποια ξεκάθαρη απάντηση γιατί το έκανε.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης καταδίκασε το γεγονός τονίζοντας πως δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο στην περιοχή. «Λυπάμαι για το γεγονός. Τέτοια περιστατικά δεν έχουν σημειωθεί ξανά στην περιοχή. Και φυσικά ως γεγονός είναι καταδικαστέο», ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης ο οποίος συνεχάρη την αστυνομία για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Γνωρίζω την κοπέλα, δεν κάναμε παρέα αλλά την ξέρω σαν άτομο. Φοβήθηκα λίγο. Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο εδώ», ανέφερε στο Creta24 νεαρή κοπέλα, κάτοικος της περιοχής. «Δεν έχουμε ακούσει ποτέ άλλο τέτοιο περιστατικό στον Μαύρο Μώλο», δήλωσε άλλος κάτοικος ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του καθώς όπως τόνισε «τέτοια φαινόμενα αρχίζουν και επεκτείνονται».

Στο ψυχιατρείο ο δράστης

Στη ψυχιατρική κλινική Χανίων οδηγήθηκε, με εντολή Εισαγγελέα, ο 56χρονος άντρας, ο οποίος ομολόγησε ότι επιτέθηκε με σπρέι κατά 18χρονης σπουδάστριας στον Κίσσαμο.

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και στις το μεσημέρι πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός, προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη. Σήμερα Παρασκευή η 18χρονη θα μεταβεί ξανά στο νοσοκομείο για καθαρισμό στα μάτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ