Παιδιά Σχολείο: Τα παιδικά κρούσματα COVID αυξάνονται σε πολλές πολιτείες καθώς οι μαθητές επιστρέφουν στην τάξη


Παιδιά Σχολείο: Τα κρούσματα παιδιατρικού COVID αυξάνονται σε πολλές πολιτείες καθώς οι μαθητές επιστρέφουν στην τάξη Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα κρούσματα παιδιατρικού COVID αυξήθηκαν κατά 240% τους τελευταίους 2 μήνες Αρκετές πολιτείες-συμπεριλαμβανομένης της Γεωργίας, του Οχάιο, της Πενσυλβάνια, του Νιου Τζέρσεϊ και του Μίσιγκαν-αναφέρουν επιδημίες COVID-19 που σχετίζονται με το σχολείο.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Γεωργίας ανέφερε ότι το 60% όλων των περιπτώσεων COVID από τους τελευταίους δύο μήνες συνέβη σε σχολεία K-12. Ο φόρτος υποθέσεων της Γεωργίας έχει δεκαπλασιαστεί από τον Ιούλιο και η πολιτεία υπολογίζει κατά μέσο όρο σχεδόν 7.000 νέα κρούσματα καθημερινά. Το κράτος κατατάσσεται επίσης στο χαμηλότερο επίπεδο όσον αφορά τα ποσοστά εμβολιασμού, με εμβολιασμένο ποσοστό μόλις 43%. Το Οχάιο, επίσης, έχει αναφέρει αύξηση 44% των περιπτώσεων μεταξύ των παιδιών σχολικής ηλικίας από τις 15 Αυγούστου. Οι περιπτώσεις στον υπόλοιπο πληθυσμό της πολιτείας αυξήθηκαν κατά 17%. Μόνο περίπου τα μισά σχολεία του Οχάιο απαιτούν μάσκες.

Η Πενσυλβάνια αναφέρει 10 φορές τον αριθμό των κρουσμάτων COVID-19 σε παιδιά σχολικής ηλικίας σε σύγκριση με πέρυσι, όταν η πολιτεία έκανε εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το Μίσιγκαν ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα της COVID-19 στα παιδιά σχολικής ηλικίας διπλασιάστηκαν. Τα στοιχεία, που δημοσιεύθηκαν από το Υπουργείο Υγείας του Μίσιγκαν, δείχνουν ότι υπάρχουν 344 νέες εστίες και 538 συνεχιζόμενες εστίες. Το ποσοστό εμβολιασμού του Μίσιγκαν είναι 51,3%, λίγο λιγότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

Το Νιου Τζέρσεϊ έχει αναφέρει 133 αθροιστικά κρούσματα COVID-19 σε παιδιά-το αποτέλεσμα 6 ξεχωριστών επιδημιών. Από αυτά, κανένα δεν νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με την Επίτροπο Υγείας του Νιου Τζέρσεϊ, Τζούντι Περσιτσιλί. Ο κυβερνήτης Φιλ Μέρφι ανακοίνωσε ότι το 82% όλων των επιλέξιμων κατοίκων του Νιου Τζέρσεϊ έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου. Αυτό το ποσοστό είναι ένα από τα υψηλότερα στη χώρα. Σε εθνικό επίπεδο, η Αμερικανική Ένωση Παιδιατρικής εξέδωσε στοιχεία που δείχνουν ότι τα κρούσματα παιδιατρικού COVID αυξήθηκαν κατά 240% τους τελευταίους δύο μήνες. Ωστόσο, ενδέχεται να τελειώσει αν το εμβόλιο εγκριθεί για παιδιά σχολικής ηλικίας.

“Ο FDA λέει ότι θα είναι θέμα εβδομάδων, όχι μηνών, για να αποφασίσουμε αν θα επιτρέψουμε εμβόλια για παιδιά μεταξύ 5 και 11 ετών”, δήλωσε ο πρώην επίτροπος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, Δρ Scott Gottlieb. «Το ερμηνεύω ότι είναι ίσως τέσσερις εβδομάδες, ίσως έξι εβδομάδες».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ