Αχαΐα: Τρίτη δόση για αιματολογικό ασθενή – «Περισσότερες αρνητικές σκέψεις αυτή τη φορά»

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό τον έστειλε για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Αυτή τη φορά, όμως, οι αρνητικές σκέψεις ήταν πιο πολλές, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους.

Ο Χρήστος Γκούβελας, εργάζεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα και έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς είναι αιματολογικός ασθενής, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του. «3η δόση Pfizer σήμερα. Φωτό δεν υπάρχει, γιατί δεν αντέχω τις βελόνες. Ακολουθώ πιστά το δόγμα: ‘Τρυπήστε με χωρίς να βλέπω τι κάνετε’», γράφει στο Facebook.

«Η ταπεινή άποψη ενός αιματολογικού ασθενή-υγειονομικού για το εμβόλιο: Συμβόλαιο με το Θεό ή το Σύμπαν για το πόσα χρόνια θα ζήσει δεν έχει υπογράψει κανένας. Χάρη στην Επιστήμη, αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτή τη φορά, πέρασαν περισσότερες αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου για πιθανές σοβαρές παρενέργειες σε σχέση με τον προηγούμενο εμβολιασμό μου το Γενάρη, γιατί κάποιοι καλοθελητές έχουν κάνει εξαιρετική δουλίτσα στο να δημιουργούν εντυπώσεις και να καλλιεργούν φοβίες.

Δεν είμαστε αθάνατοι, δεν είμαστε άφθαρτοι. Ο κορονοϊός έχει σκοτώσει πολύ κόσμο και σε άλλους άφησε χρόνια προβλήματα, που θα τους κυνηγούν μια ζωή. Όσοι μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το προφανές. Όσοι δε μπορείτε, να προσέχετε…

Όλα εξαιρετικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Το προτίμησα σε σχέση με το ‘σπίτι’ μου, τον ‘Άγιο Ανδρέα’, λόγω άμεσης διαθεσιμότητας ραντεβού. Και στο ΚΥ δίνουν τον αγώνα τους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τα μέσα που διαθέτουν. Τους εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους ιδιώτες γιατρούς (που παλεύουν από άλλο μετερίζι), στους συναδέλφους υγειονομικούς και δη στους εργαζόμενους στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here