Southwest Airlines: Προσφέρει επιπλέον αμοιβή σε εργαζόμενους που εμβολιάζονται


Southwest Airlines: Η Southwest είναι η τελευταία αεροπορική εταιρεία που προσφέρει οικονομικά κίνητρα για να εμβολιαστούν περισσότεροι υπαλλήλοι κατά της COVID-19. Οι υπάλληλοι της Southwest που πληρώνονται ανά ώρα θα λάβουν 16 επιπλέον ώρες αμοιβή εάν εμβολιαστούν πριν από τις 15 Νοεμβρίου, ανέφερε το Insider, επικαλούμενο το CNBC και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης. Οι εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται ωριαία, όπως οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί, θα λαμβάνουν αμοιβή για 13 τμήματα ταξιδιού, ανέφερε ένα σημείωμα της Southwest.

Το Insider ανέφερε ότι η Southwest επιβεβαίωσε ότι θα μειώσει επίσης την αμοιβή καραντίνας στους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους που μολύνθηκαν με την COVID μετά τις 16 Νοεμβρίου. Αυτή η  προστασία παρέχει στους εργαζόμενους πλήρη αμοιβή για έως και 10 ημέρες εάν εκτίθενται ή μολύνονται. Παρόμοιες κινήσεις έχουν ανακοινωθεί από τις Alaska Airlines, Delta Airlines και American Airlines, ανέφερε το Insider. Τον περασμένο μήνα, η Delta είπε ότι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον 200 δολάρια μηνιαίως για ασφάλιση υγείας.

Η United Airlines έχει ήδη δώσει εντολή για εμβόλια για όλους τους εργαζόμενους.

Το Insider είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες Delta, Alaska και Horizon απαιτούν εμβολιασμό στις νέες προσλήψεις ενώ ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

“Η Southwest Airlines δίνει σε πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό 16 ώρες επιπλέον αμοιβή-και μειώνει τις ειδικές αμοιβές ασθενών για τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους που θα κολλήσουν την COVID-19”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ