15 μήνες φυλακή στο “βιογραφικό” της είχε η 88χρονη μέντιουμ Αργυρώ Χατζηάδη που συμβούλεψε την “βιτριολίστρια” Έφη Κακαράντζουλα – Τα προφητικά λόγια του εισαγγελέα Μουζακίτη που είχε προτείνει την ενοχή της


Ιδιαίτερα γνωστή στις διωκτικές αρχές, μιας και έχει συλληφθεί και καταδικαστεί για απάτες σε βάρος «αφελών» πολιτών είναι η 88χρονη χαρτορίχτρα Αργυρώ Χατζηάδη που «συμβούλευε» και «καθοδηγούσε» και «χειραγωγούσε» την Έφη Κακαράντζουλα, η οποία τον περασμένο Μάϊο κατέστρεψε με βιτριόλι την ζωή και τα όνειρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η εν λόγω χαρτορίχτρα δεν είναι άλλη από την Αργυρώ Χατζιάδη, μια 88χρονη σήμερα γυναίκα, με βεβαρημένο παρελθόν, αφού το 2000 είχε συλληφθεί για απάτες, μετά από καταγγελίες πολιτών, από τους οποίους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα προβλέψεις για τη ζωή τους.
Η 67χρονη τότε, γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε. Ο εισαγγελέας της έδρας όπου καταδικάστηκε ήταν ο Σπύρος Μουζακίτης.(Του είχε κάνει τόση εντύπωση η δράση της Αργυρώς όπου σε άρθρο του σε ημερήσια εφημερίδα την ανέφερε!)
Παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη σύλληψή της, δεν εμφανίστηκε ούτε ένα θύμα της απάτης που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε. Η εξήγηση είναι απλή. Κανείς δεν ήθελε να εμφανιστεί δημόσια και να παραδεχθεί, όχι πως εξαπατήθηκε, αλλά πως είχε την αφέλεια να πιστεύει πως αντί μεγάλων χρηματικών ποσών θα έλυνε τα προβλήματά του.

Η ίδια τότε αρνήθηκε πως ζήτησε χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες. “Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει”, είχε δηλώσει στο δικαστήριο.

Έτσι, δεν έμεινε στη φυλακή και εδώ και 40 χρόνια συνεχίζει τη δράση της, η οποία προφανώς της αποφέρει κέρδη. Να όμως που το κακό δεν άργησε να γίνει και μάλιστα με τρόπο που δεν φανταζόταν κανένας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ