Εμμηνόπαυση Live Διαδικτυακό Σεμινάριο: Νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας

Το Δίκτυο Green Pharmacy  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Εμμηνόπαυση ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας», την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 18:30-19:30 .

Αθανασία Παππά πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης

Το webinar θα προβληθεί μέσω της επίσημης σελίδας του Δικτύου στο Facebook http://www.facebook.com/greenpharmaciesgr και για να μπορέσει κανείς να το παρακολουθήσει θα πρέπει να έχει κάνει like στη σελίδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Η ψυχική υγεία της γυναίκας κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης» με ομιλήτρια την κα Σοφία Χατζηδημητρίου, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
  • «Αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης με χορήγηση φαρμάκων. Ενδεδειγμένη θεραπεία ορμονικής αποκατάστασης », με ομιλήτρια την κα Χρυσάνθη Σαρδέλη,Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Κλινική Φαρμακολόγο με ιδιαίτερη ενασχόληση στην αναπαραγωγική Τοξικολογία, Αναπλ. Καθηγήτρια Φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ.
  • « Οι τελευταίες εξελίξεις στην μη ορμονική αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης »,με ομιλήτρια την κα Νιόβη Ξενάκη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, MSc Marketing Specialist Department Isoplus.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ