Μεγάλη πτώση 6,75% για το Bitcoin λόγω Κορέας

Μεγάλες απώλειες καταγραφεί σήμερα το Bitcoin, καθώς περισσότερα από 60 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα θα προχωρήσουν σε μερική ή πλήρη διακοπή των συναλλαγών τους από τις 24 Σεπτεμβρίου, στη βάση ενός νέου κανονισμού που ισχύει στη χώρα.

Το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 45.030 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 6,75% σε ημερήσια βάση.

Για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, τα ανταλλακτήρια πρέπει να εγγραφούν στη Μονάδα Χρηματοοικονομικής Νοημοσύνης της Νότιας Κορέας έως τις 24 Σεπτεμβρίου, παρέχοντας πιστοποιητικό ασφαλείας από την αρμόδια υπηρεσία ασφάλειας διαδικτύου. Πρέπει επίσης να συνεργαστούν με τράπεζες για να διασφαλίσουν πως οι πληρωμές που δέχονται είναι σύννομες και οι πελάτες τους πραγματικά πρόσωπα.

Όσοι δεν εγγραφούν στη Μονάδα Χρηματοοικονομικής Νοημοσύνης θα πρέπει να τερματίσουν τις υπηρεσίες τους μετά τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει συνεργασίες με τράπεζες δεν θα μπορούν να διαπραγματεύονται στο εθνικό νόμισμα ( γουόν).

Σχεδόν 40 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων πρόκειται να αναστείλουν όλες τις υπηρεσίες τους, ενώ άλλα 28 που δεν έχουν εξασφαλίσει συνεργασίες με τράπεζες θα τις περιορίσουν .


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here