Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 29χρονος που βίαζε και κρατούσε όμηρο την 25χρονη – Τι υποστήριξε


Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 29χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 25χρονης, η οποία κατέθεσε ότι κρατούνταν όμηρος επί 12 ημέρες σε διαμέρισμα στη Χαλκίδα

Μία σοβαρή καταγγελία μίας 25χρονης, η οποία κατέθεσε ότι κρατούνταν όμηρος επί 12 ημέρες σε διαμέρισμα στη Χαλκίδα, εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικές Αρχές της Εύβοιας.

Η 25χρονη καταγγέλλει ότι ένας 29χρονος από τη Βουλγαρία την κρατούσε παράνομα και τη βίαζε στο σπίτι του στην πόλη της Χαλκίδας, από τις 2 έως της 13 Σεπτεμβρίου. Η 25χρονη Λιθουανή και ο 29χρονος γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Viber. Η γνωριμία τους έγινε ενώ η νεαρή κοπέλα ζούσε στη Λιθουανία.

Κάποια στιγμή ταξίδεψε και εγκαταστάθηκε στη Χαλκίδα. Τότε ήταν που, σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να την κρατά «φυλακισμένη» στο σπίτι του και να τη βιάζει. Κάποια στιγμή η 25χρονη, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, βρήκε την ευκαιρία και ειδοποίησε τις Αρχές όταν ο 29χρονος έλειπε από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί της πήραν κατάθεση και περιέγραψε όλα όσα καταγγέλλει. Ακολούθησε η σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της. Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της ήρθε από τη Λιθουανία στην Ελλάδα και ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ